Листкові пиріжки з вишнею - Image

Листкові пиріжки з вишнею

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичайно ж, що може радувати вибагливого любителя посмакувати солоденьким, більше, ніж дивовижне поєднання листкового тіста з трішки кисло-солодкою ягодою прекрасного червоного забарвлення. Приготування пиріжків займає достатньо довгий період часу, але наші пиріжки здивують вас мінімумом витраченоих хвилин. Поживність та можливість насититися ними вдосталь не викликає жодного сумніву. А витончений аромат та ніжний хрусткий смак соковитої вишні в тісті, стане головною перевагою, щодо смакових властивостей даної страви. Краще споживати такий десерт з чашечкою гарячого зеленого чаю за вечерею, тоді можна отримати максимум задоволення від такого кулінарного шедевру та відмовитись від основної страви, щоб не набрати зайвих кілограмів.

Ingredients

Листкове тісто

500г

Вишні

200г

Цукор

за смаком

Крохмаль

4 ч. л.

Preparation steps

01

Вишню засипати цукром (в рецепті використовується 5 ст.л. цукру) і залишити на 20-30 хвилин для пускання соку, який потім вилити, він більше не буде потрібен.

02

Тісто розкачати товщиною в 3 міліметри, нарізати прямокутники, на кожен з яких викладати вишню.

03

На вишню викладати пів ч.л. крохмалю.

04

Зліпити пиріжок.

05

Пиріжки випікати на деко, застеленому папером для випічки в розігрітій духовці при 180°C градусах. Чекати появи на пиріжках золотистого кольору (приблизно 20 хвилин).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Листкові пиріжки з вишнею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua