Картопляні биточки з сиром - Image

Картопляні биточки з сиром

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Все геніальне - просто! Такий девіз цілком може охарактеризувати цю страву. Адже зробити його - справа не складна. А ось результат виправдає всі очікування. Впевнені, ці биточки сподобаються вашим гостям. Тому що готувати їх можна не тільки для домашньої вечері, а й для святкового застілля. Сир і картопля - відмінне смачне і ситне поєднання. А разом з овочами биточки вийдуть повноцінною стравою. Змішайте на кухні натхнення з легкою фантазією - і смачні картопляні биточки з сиром перевершать всі ваші очікування.

Ingredients

Картопля

1 кг.

Яйця

2 шт.

Борошно

60 г.

Сухарі панірувальні

40 г.

Моцарела

150 г.

Олія рослинна

40 мл.

Сіль

1 ч. л.

Спеції

за смаком

Preparation steps

01

Очистити і відварити приблизно кілограм картоплі в підсоленій воді.

02

Розім’яти картоплю, додати яйця.

03

Додати приблизно 3 столові ложки борошна. Можна додавати борошно поступово, щоб було легше відслідковувати консистенцію тіста.

04

Перемішати до однорідності. Тісто повинне вийти такої консистенції, щоб з нього можна було щось зліпити. В окрему широку ємність насипати панірувальні сухарі.

05

Ліпити биточки краще вологими руками або трохи змащеними олією, щоб тісто менше прилипало. Взяти тісто столовою ложкою, зробити з ньому круглу пластинку, в середину покласти кульку (або скибочку) моцарелли. Заліпити, обваляти в панірувальних сухарях з усіх боків, а потім сформувати круглі «шайбочки».

06

Обсмажити биточки в рослинній олії з обох сторін. Готувати на невеликому вогні до золотистого кольору. Готові биточки подавати гарячими зі свіжими овочами чи з сметаною. Cмачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Картопляні биточки з сиром – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua