
Курячі стегенця в молоці
Страва на кожен день - ось як ще хочеться назвати цю апетитну страву. По-перше, вона дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, а по-друге, не вимагає великих грошових витрат. Одним словом - швидко, смачно і економно! Усім нам знайомий смак ніжного, соковитого м'яса курки набуде інших відтінків, якщо потушкувати його в молоці. Для тих, хто не любить молоко, можна замінити його вершками - ефект вийде той самий. Думаєте, якщо ця страва так просто готується, значить вона не дуже смачна? Все зовсім не так, як ви подумали. Навпаки, м'ясо виходить ситним, соковитим, і, без зайвої скромності, - незрівнянним! Їжте з задоволенням!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
125 мл.
Onion
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Auchan Clove 10g
5 гілочок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Kotanyi Ground Cinnamon 25g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Охолоджені стегенця промити під проточною водою. Обсушити і розділити на дві частини (гомілку і стегна). Потім натерти сіллю і перцем. Дати настоятися (приблизно 30 хв.).
02
Добре нагріти сковороду з оливковою олією. Коли вона достатньо розігріється викласти м'ясо. Смажити приблизно по 3 хв. з кожного боку. Коли утвориться золотиста скоринка, викласти на тарілку і на деякий час відставити убік.
03
У сотейник влити молоко, вершки, покласти половинку цибулі, гілочку гвоздики. Помістити на плиту і довести до кипіння. Кип'ятити молоко слід для того, щоб воно не згорнулося, коли треба буде варити в ньому стегенця.
04
Коли молоко закипить можна додати ще спецій таких, як бад'ян, кориця, і не забудьте про сіль і перець.
05
Помістити курячі стегенця в сотейник з молоком (м'ясо має бути повністю покрите) поставити на плиту і тушкувати на слабкому вогні 30-35 хв. Як тільки м'ясо стане м'яким, можна відставляти - воно готове.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores