Ковбаски з яловичини "Черкаські" - Image

Ковбаски з яловичини "Черкаські"

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів страв? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи вдосконалений. Більше того, адже, готуються наші ковбаски з яловичини без додавання сала і жиру, і тому виходять вони як для ковбаси достатньо некалорійними. Що підійде для тих, хто сидить на дієті і стежить за своєю фігурою. Цей факт не може не порадувати вас. І такі ковбаски дуже порадують ваших рідних. Адже це набагато краще, ніж купувати готову ковбасу - адже, тут ви впевнені в якості та свіжості вашої продукції. А готуються ковбаски з яловичини "Черкаські" не довго і дуже легко, що теж важливо в умовах гострої нестачі часу.

Ingredients

Фарш із яловичини

500 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Молоко

2 ст. л.

Яйце куряче

1 шт.

Олія рослинна

100 мл.

Томатний сік

1,5 ст.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.

02

Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.

03

З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.

04

Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Ковбаски з яловичини "Черкаські" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua