
Ковбаски з яловичини "Черкаські"
Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів страв? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи вдосконалений. Більше того, адже, готуються наші ковбаски з яловичини без додавання сала і жиру, і тому виходять вони як для ковбаси достатньо некалорійними. Що підійде для тих, хто сидить на дієті і стежить за своєю фігурою. Цей факт не може не порадувати вас. І такі ковбаски дуже порадують ваших рідних. Адже це набагато краще, ніж купувати готову ковбасу - адже, тут ви впевнені в якості та свіжості вашої продукції. А готуються ковбаски з яловичини "Черкаські" не довго і дуже легко, що теж важливо в умовах гострої нестачі часу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
500 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Nash sik Tomato juice 950ml
1,5 ст.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.
02
Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.
03
З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.
04
Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores