Домашня тушкована свинина - Image

Домашня тушкована свинина

Number of servings: 6Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Сьогодні хочемо поділитися з вами нашим рецептом приготування домашньої тушонки із свинини. Цей продукт готується без особливих складнощів і тут немає особливих премудростей. Крім вищеописаних переваг легкості приготування є ще один. Це прекрасна заготовка, яка вас виручить у важку хвилину. Наприклад, коли на роботі завал, додому приходиш пізно, сім'я ненагодована, самі голодні, як вовк і ще в холодильнику хоч конем грай. Картина гнітюча, чи не так? У такому випадку виручить вас баночка такої тушонки. Відкрили, зварили картоплі за десять хвилин і повноцінна сімейна вечеря готова. Всі задоволені, проблема вирішена. Тому швидше приступайте до приготування тушонки, щоб у майбутньому виручити самих же себе.

Ingredients

Свинина

500 г.

Сало

300 г.

Лавровий лист

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати середніми шматочками. Посолити і поперчити.

02

На дно простерелізованої банки викласти лавровий лист, потім щільно викласти м'ясо.

03

Поставити банки в духовку при температурі 250˚С. Потім, коли м'ясо закипить зменшити температуру до 150˚С і тримати 3 години.

04

Потім потрібно витопити жир із сала. Для цього сало потрібно нарізати маленькими шматочками, покласти в жаровню і витопити жир на невеликій температурі.

05

Потім через 3 години вийняти банки з тушонкою і вилити в них жир. Банки закатати стерильними кришками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Домашня тушкована свинина – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua