
Сирно-гарбузова запіканка
Кожна мама скаже, як важко нагодувати вранці дитину трьох-п'яти років.З нашою сирно-гарбузовою запіканкою у вас проблем не буде, а готувати її одне задоволення. Ніжна на смак, незвичайного золотистого кольору, та й іще багата на мінерали і вітаміни - мрія кожної матусі. Дитина з задоволенням буде смакувати свій золотистий тортик. А суміш кориці, сухого імбіря, мускатного горіха, гвоздики і духмяного перцю не тільки нададуть страві незвичайного вишуканого смаку, але й піднімуть апетит вашому малюку. Сподобається наша запіканка і дорослим, як жінкам, так і чоловікам. Не вірите? - Спробуйте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
36 г.
Packaged Semolina
30 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Sterzing Vipiteno Natural Yogurt 400g
100 мл.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Eco Ground Nutmeg
5 г.
Auchan Clove 10g
6 шт.
Eco Allspice 20g
6 шт.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно зробити таку суміш: взяти рівні частини кориці, імбиру сухого, мускатного горіху, гвоздики, духмяного перцю. Все, що не мелене розтерти в ступці в порошок та з'єднати всі інгредієнти. Для даного рецепту взяти 1/2 кавової ложечки суміші спецій.
02
Манну крупу хвилин на 15 замочити в йогурті. Перемолоти гарбуз у блендері або натерти на тертці.
03
Далі усі інгредієнти збити блендером. Випікати при 180°С хвилин 45. Смачного.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores