
Котлети з кабачків і капусти
Хочете спробувати легке і дієтичне блюдо, пропонуємо вам, власноруч приготувати овочеві котлети. Така страва дбайливо поставиться до вашому шлунку, і ви не отримаєте жодної тяжкості і проблеми із зайвими калоріями. Крім того, такі котлети складаються із компонентів, доступних протягом усього року, як з матеріальної точки зору, так і з точки зору їх наявності в магазинах. Корисносты ы поживносты цій страві не займати, адже вона містить в собі надзвичайні компоненти, такі як кабачок і капуста. Здавна всім відомо, що вони є просто джерелом вітамінів і мінералів, тому про здоров'я своїх близьких, ви подбаєте точно, не сумнівайтеся. Крім того, ви зможете не тільки зберегти свою тонку талію при їх вживанні, але і порадувати свою сім'ю смачненьким.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
1 шт.
Squash
1 шт.
Salt Egypt
по вкусу
Onion
4 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
для смаження
7 Flour 1kg
3 ст. л
Packaged Semolina
3 ст. л
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Preparation steps
01
Капусту тонко нарізати, проварити в невеликій кількості води до напівготовності і просушити в друшляку.
02
Очищений кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залиште на 15 хвилин. Потім віджати сік.
03
Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з капустою і кабачком. Додати борошно, манку, яйця, посолити і поперчити, перемішати.
04
Смажити котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores