Борщ з куркою  - Image

Борщ з куркою

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Борщ вважають чисто українською стравою, але припускають, що виник він на території Київської Русі. А де саме ніхто не береться стверджувати. Існує багато регіональних різновидів борщу. Червоний борщ вважається найпопулярнішим в Україні. І сьогодні ми Вам запропонуємо рецепт приготування цього самого червоного борщу з куркою.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

120 г.

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

400 г.

White Cabbage

160 г.

Packed Potatoes

200 г.

Carrots

80 г.

Garlic

4 зуб.

KhMZ Sour Cream 20%

40 г.

Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg

10 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.

02

Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.

03

Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.

04

У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.

05

Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min