
Борщ з куркою
Борщ вважають чисто українською стравою, але припускають, що виник він на території Київської Русі. А де саме ніхто не береться стверджувати. Існує багато регіональних різновидів борщу. Червоний борщ вважається найпопулярнішим в Україні. І сьогодні ми Вам запропонуємо рецепт приготування цього самого червоного борщу з куркою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beetroot
120 г.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
400 г.
White Cabbage
160 г.
Packed Potatoes
200 г.
Carrots
80 г.
Garlic
4 зуб.
KhMZ Sour Cream 20%
40 г.
Metro Chef Concentrated Tomato Paste 28% 4.5kg
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Буряк помити, очистити, нарізати соломкою. Капусту помити і нашаткувати. Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками.
02
Моркву помити і нарізати соломкою. Обсмажити моркву з буряком і томатною пастою.
03
Філе нарізати кубиками або скибочками. Потім відварити в підсоленій воді близько 10 хвилин.
04
У каструлю до курки покласти картоплю і капусту. Через 15 хвилин додати буряк з морквою.
05
Варити до того моменту, коли овочі стануть м'якими. Подавати борщ з часником і сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores