Холодець з коропа - Image

Холодець з коропа

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Заливне з коропа смачне і ніжне, припаде до смаку кожному. Але особливо воно сподобається тим людям, які не їдять м'яса. Вибираючи цю рибу, краще віддати перевагу дзеркальному виду: він жирніший, та й з лускою буде менше мороки. Що ж стосується ваги, то в самий раз буде кілограмовий короп або трохи більше, оскільки більш великі особини можуть володіти не таким ніжним і солодким смаком. Якщо красиво оформити заливне з коропа, то на інші закуски на вашому столі можуть і не звернути уваги. Тому що заливна риба - дуже смачне рибне святкове блюдо!

Ingredients for the recipe

Carp Carcass
279.00 - 354.00

Carp Carcass

per 1 kg

Ingredients

Carp Carcass

0,5 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Pink Tomato in Packing

1,5 шт.

Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g

1,5 шт.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Dobryk Gelatin 15g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Pripravka ground red pepper 20g

за смаком

Preparation steps

01

Рибу промити, очистити від шкірки, видалити нутрощі, видалити кістки. Промити філе. Голову, кістки, ікру/молоку покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь.

02

У каструлю додати помідори і перець, нарізані на великі шматочки, варити протягом 1 години на маленькому вогні. У підсумку, рідина повинна випаруватися на третину.

03

Готовий бульйон процідити, додати в нього сіль і червоний перець мелений. У каструлю покласти рибу, залити процідженим бульйоном, варити 20 хвилин на невеликому вогні.

04

Яйця відварити круто. Остудити, нарізати кружечками.

05

Рибу перекласти в ємність, дати час охолонути, зверху викласти яйце і болгарський перець, зварений в бульйоні. Збити 1 жовток із водою, додати в бульйон для освітлення, постійно помішуючи, довести бульйон до кипіння, після, прибрати з плити.

06

Желатин розвести в холодній воді, влити в бульйон, добре перемішати. Процідити, влити в ємність з рибою. Прибрати в холодне місце на 6-8 годин, до повного застигання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min