Буряковий квас - Image

Буряковий квас

Number of servings: 10Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Буряковий квас позитивно впливає на організм людини. Відомий позитивний вплив квасу на обмін речовин. Людям, які страждають надмірною вагою, вживання бурякового квасу допоможе домогтися приголомшливих результатів. Буряковий квас уповільнює старіння клітин, а тому для тих, хто хоче завжди молодо і добре виглядати вживання такого напою незамінне. Звичайно, ні з чим не потрібно перестаратися і навіть з буряковим квасом. У народній медицині помірне споживання бурякового квасу використовується як потужний засіб для боротьби з гіпертонією. Квас також корисний при гнильних процесах і бродінні в травному тракті. Вживання на ніч бурякового квасу лікує безсоння.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

2000 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 ст. л.

Yeast-free Rye Bread 300g

1 шт.

Preparation steps

01

Очищений буряк дрібно посікти січкою або нарізати ножем у вигляді соломки, або потерти на крупній тертці, помістити в скляну банку.

02

Залити кип'яченою водою, додати цукор і скоринку житнього хліба.

03

Банку закрити марлею, і залишити для бродіння на 3 дні (в теплому місці).

04

Після цього квас процідити, розлити в пляшки, закупорити і охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min