
Салат із сайрою
Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvamaryn canned in oil saury 230g
1 банка (250 г.)
Steamed Rice
150 г.
Packed Onion from 3kg
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Parsley 70g
10 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.
02
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.
03
Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.
04
Петрушку промити і дрібно нарізати.
05
Рис відварити до готовності.
06
У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores