
Салат з курячим філе і яблуком
Цей салат полюбився нам за простоту виконання і оригінальність смаку. Яблука надають йому свіжих ноток, а картопля і курка роблять дуже ситним. Не можна забувати і про користь яблук, не кажучи вже про їх солодкуватий смак. Адже яблука - джерело заліза. До того ж вони практично не містять жир, оскільки на 87% складаються з води. Так що якщо ви побоюєтеся, що салат калорійний через картоплю, можете бути спокійні - яблуко нейтралізує запас жирів в салаті. Подавати салат можна, встеливши посуд салатним листям і посипавши його горішками. Загалом, думаємо, що він завоює і ваші симпатії.
Ingredients
Куряче філе
200 г
Яблуко
1 шт.
Огірки мариновані
2 шт.
Картопля
2 шт.
Сіль
за смаком
Мелений чорний перець
за смаком
Майонез
за смаком
Горіхи для подачі
за смаком
Зелений салат для подачі
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити (приблизно 20 хвилин після закипання).
02
Картоплю відварити в мундирі, остудити і очистити.
03
Всі інгредієнти салату наріати кубиками і перемішати.
04
Посолити, поперчити і заправити салат майонезом за смаком. Ще раз добре перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores