Гніздечка з картоплі з грибами - Image

Гніздечка з картоплі з грибами

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

У Вас залишилося картопляне пюре від вчорашньої вечері? Приготуйте з нього "гніздечка" з начинкою. Але повірте: ця страва коштує того, щоб зробити картопляне пюре спеціально для неї. Начинка для "гніздечок" може бути будь-якою. У нашому випадку - це обсмажені гриби з цибулею і петрушкою. Картопля та гриби - ідеальне поєднання продуктів, яке порадує Вас своїм смаком і ситністю. До столу приготовані "гніздечка з картоплі з грибами" можна подавати як самостійну страву, а можна - як гарнір до м'яса.

Ingredients

Картопля

800 г.

Свіжі гриби

300 г.

Молоко

70 мл.

Твердий сир

50 г.

Ріпчаста цибуля

100 г.

Вершкове масло

30 г.

Петрушка

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю очистити, залити водою, при закипанні посолити і відварити до готовності. Воду злити і зробити пюре, додавши вершкове масло і гаряче молоко.

02

Дрібно нарізати цибулю і петрушку, гриби нарізати кубиками.

03

На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати гриби, посолити, поперчити і смажити 15-20 хвилин.

04

До грибів додати петрушку, перемішати, прибрати з вогню.

05

На застелений папером для випічки лист викласти за допомогою кулінарного шприца (або ложки) картопляне пюре у вигляді гніздечок.

06

У гніздечка додати грибну начинку і посипати сиром, натертим на дрібній тертці.

07

Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min