Домашня ряжанка - Image

Домашня ряжанка

Number of servings: 4Cooking time: 3 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

На жаль, зараз багато продуктів, які продають у магазинах, повні різних консервантів та інших не зовсім корисних інгредієнтів. Вони можуть бути не те що просто малокорисними, а навіть навпаки - шкідливими для організму. Це стосується і кисло-молочних продуктів також. До них спеціально додають різні хімічні добавки, щоб вони довше зберігалися (щоб їх можна було довше продавати). Тому спробуйте самі приготувати, наприклад, домашню ряжанку. Ви будете точно впевнені, що цей продукт свіжий і натуральний. Що ж стосується смаку, то тут ви також не розчаруєтеся, адже будь-яка домашня страва завжди смачніша купленої.

Ingredients

Молоко

1 л.

Сметана

200 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 100°С. Молоко розлити в глиняні горщики, поставити в духовку, молоко повинне закипіти.

02

Зменшити температуру до 80-90°С, залишити молоко настоюватися, до появи золотистої скоринки. Вимкнути духовку, не виймати горщики з духовки, дати охолонути до кімнатної температури.

03

Зняти обережно скоринку, покласти зверху сметану. Змішати ложкою, повернути скоринку, покласти її зверху. Залишити при кімнатній температурі до повного охолодження. Зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Домашня ряжанка – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua