
Котлети з краснопірки
Краснопірка дуже смачна риба, але неймовірно кістлява і її потрібно вміти готувати. М'якоть краснопірки нежирна, але має своєрідний смак. Риба дуже багата вітамінами, фосфором і хромом. Через своєрідний смак над краснопіркою потрібно попрацювати, щоб отримати смачну страву. Але якщо правильно приготувати цю рибу, то їй буде сама найвища похвала. М'ясо краснопірки містить малу кількість жиру, тому її включають в дієтичне меню. А щоб прибрати своєрідний запах і поліпшити смак м'якоті, рибу можна промити в міцному розчині солі. Найпопулярніша страва з краснопірки - це котлети. Вони виходять ніжними і смачними. Тому давайте приготуємо ці чудові котлети з краснопірки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Baked Fish Fillet under Cheese
1,5 кг.
Onion
2 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
1 шматочок
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
0,5 ч. л..
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Почистити рибу. Пропустити через м'ясорубку рибне філе, сиру картоплину, цибулю і розмочений у молоці м'якуш хліба.
02
У фарш вбити сире яйце, посолити, поперчити, додати сухий базилік і перемішати.
03
Сформувати котлети. Розігріти олію на сковороді, і смажити котлети на помірному вогні до появи рум'яної скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores