Швидкий грибний суп - Image

Швидкий грибний суп

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для того щоб приготувати простий грибний суп, потрібно зовсім небагато часу і продуктів. Швидкий грибний суп не потребує додаткових інгредієнтів, сюди нічого крім грибів і овочів класти не потрібно. Цю страву з грибів ми готуємо без м'яса, що напевно сподобається вегетаріанцям. Гриби можна брати будь-які - опеньки, білі, печериці або інші на ваш смак. Вирощені в штучних умовах, вони не вимагають тривалої термічної обробки, так як не накопичують високої дози небезпечних речовин, і в цьому їх головна перевага перед лісовими грибами. Внесіть різноманітність у свій повсякденний раціон за допомогою легкого і простого у приготуванні супчика.

Ingredients

Картопля

3 шт.

Морква

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія оливкова

4 ст. л.

Перець чорний горошком

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Гриби свіжі (будь-які)

500 г.

Preparation steps

01

Овочі очистити від шкірки. Налити в каструлю 3-4 літри води, поставити на вогонь.

02

Подрібнити цибулю, додати в сковороду із оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гриби. Готувати 15 хвилин, до повного приготування, додати сіль і перець за смаком.

03

У киплячу воду в каструлі додати картоплю і моркву, варити до повного приготування.

04

Додати в каструлю обсмажені гриби, всипати перець горошком, варити на маленькому вогні протягом 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min