
Білі щі з квасолею
Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sauerkraut
200 г.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
Parsley 70g
1 вет.
Dill 70g
2 вет.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл.
Natural Chops Pork
500 г.
WellDar Borlotti White Beans 400g
200 г.
Preparation steps
01
М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.
02
Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.
03
Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.
04
Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.
05
Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.
06
Варити до готовності. Подавати зі сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores