
Пхалі зі шпинату
Пхалі (як можна судити навіть із назви) - це страва грузинської кухні. Пхалі складається із двох основних компонентів: це заправка і основний інгредієнт. Що стосується останнього, то це може бути спаржа, білокачанна капуста, молоде листя кропиви або (як у нашому рецепті) шпинат. Начинка ж (як і у багатьох грузинських стравах) досить гостра через велику кількість прянощів. Але обов'язково в начинці повинні бути волоські горіхи. Така страва виходить досить ситною, але при цьому і дієтичною. Тому її можна їсти, не побоюючись за фігуру. Подавати пхалі можна як основну старву до сімейного сніданку, обіду або вечері.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g
2 кг.
Walnut
150 г.
Spice Hmeli-suneli
1 ч. л.
Cilantro 70g
1 пучек
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Elite Pomegranate
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Restored Pomegranate Juice 1l
3 ст. л.
Garlic
1 зубчик
Preparation steps
01
Шпинат очистити, промити. Варити в киплячій підсоленій воді 5 хв. Зняти шумівкою, віджати.
02
Дрібно нарізати кинзу, цибулю. Горіхи дрібно потовкти, часник вичавити в часниковому пресі. Додати 3 ст. л. гранатового соку і хмелі-сунелі. Посолити, поперчити. Перемішати зі шпинатом.
03
З отриманої суміші зліпити 4 грудочки, прикрасити зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores