Заварний крем - Image

Заварний крем

Number of servings: 1Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Так-так, всі ми знаємо і пам'ятаємо смак заварного крему. Напевно, найчастіше цей смак асоціюється з тортом "Наполеон". Мабуть майже кожна мама хоч раз пекла його на якесь свято або ж навіть просто так. І можливо майже кожен вже не раз пробував варити заварний крем сам. Але ж немає нічого краще, ніж ще раз нагадати те, що, здавалося б, і так відомо. Витративши всього 15 хвилин свого часу на приготування крему - і хороший десерт вже майже готовий! Адже його можна використовувати не тільки як крем до певного торту . Ним можна мазати різні коржі, або навіть печиво. Досить чергувати шари: печиво і крем. Коли печиво просочиться, воно буде м'яким, а смак - непередаваним.

Ingredients

Молоко

500 мл.

Цукор

200 г.

Жовтки

4 шт.

Борошно

50 г.

Ванільний цукор

1 ч. л.

Preparation steps

01

Молоко потрібно закип'ятити.

02

Жовтки розтерти із цукром, додати ванільний цукор і борошно. Добре перемішати.

03

У жовтки влити гаряче молоко і перемішати.

04

Поставити масу на вогонь і варити до загустіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Заварний крем – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua