Яйця по-бенедиктинськи - Image

Яйця по-бенедиктинськи

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Навіть звичайний сніданок з банальних продуктів можна піднести так, що ваші рідні будуть у захваті. Для цього потрібно трохи фантазії, бажання і ... лимонний соус. Сніданок з яєць, бекону і тосту - це не просто щільний сніданок. Якщо його акуратно подати до столу, добре прикрасити, то страва вийде дуже естетичною і навіть досить вигадливою. Ми вам допоможемо зробити ваш сніданок дуже цікавим. Яйця по-бенедиктинськи можна приготувати, наприклад, для коханої людини. Вона буде приємно здивована вашою винахідливістю зробити зі звичайного сніданку маленьке свято. Крім того, такий сніданок додасть вам сили, якої часом не вистачає по буднях.

Ingredients

Яйця

6 шт.

Бекон

4 шт.

Хліб білий

2 шт.

Оцет винний

1 ч. л.

Сік лимонний

1 ч. л.

Вершкове масло

100 г.

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Для соусу потрібно лимонний сік і оцет довести до кипіння і охолодити. Взяти 2 яйця і відокремити жовтки від білків. До жовтків додати сіль, перець і добре збити. Поступово додати охолоджений лимонний сік із оцтом. Також додати розтоплене вершкове масло. Добре перемішати.

02

Тости та бекон обсмажити. Довести до кипіння підсолену воду, додати трохи оцту. Круговими рухами, за допомогою ложки, утворити воронку у воді і випустити яйця. Яйця варити протягом двох хвилин, за допомогою шумівки позбутися від рідини.

03

На тарілку покласти тост, на нього - бекон, зверху - два яйця. Полити все соусом!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Яйця по-бенедиктинськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua