
Яєчні котлетки
Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Ingredients
Яйця
6 шт.
Зелена цибуля
1 пучок
Крупа манна
2 ст. л.
Борошно
1 ст. л.
Сметана
1 ст. л.
Кріп
1 пучок
Олія соняшникова
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.
02
Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.
03
Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.
04
З маси сформувати котлетки.
05
Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores