
Вологий шоколадний пиріг з оливковою олією
Любителі шоколадної випічки, цей рецепт для вас. Смачний шоколадний пиріг нескладно приготувати вдома. Завдяки такому інгредієнту, як оливкова олія, структура тіста запропонованого шоколадного пирога виходить цікавою, вологою. Смак пирога шоколадно-горіховий. Кілька порад з приготування пирога. Борошно обов'язково просіяти, щоб збагатити його киснем, що важливо для будь-якої випічки. Шоколад переважніше чорний. Волоські горіхи перед подрібненням можна обсмажити. Шоколад із оливковою олією на водяній бані до кипіння доводити не треба.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
300 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
160 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Top Grade Wheat Flour
120 г.
Walnut
120 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°C. Шоколад разом з оливковою олією розтопити в каструлі на водяній бані.
02
Яйця збити з цукром в мисці, розтоплений шоколад обережно влити в цукрово-яєчну суміш, перемішати.
03
Борошно змішати з горіхами, які попередньо потрібно подрібнити. Додати борошняну суміш в миску, перемішати.
04
Влити тісто у форму для випікання, випікати 25-30 хвилин у розігрітій духовці. Готовий пиріг вийняти з духовки, остудити його, поставити в холодильник для повного застигання.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores