Шинка з яблуками і гірчицею - Image

Шинка з яблуками і гірчицею

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв, у тому числі і запропонованої нами. Шинка по-голлівудськи з яблуками і гірчицею - страва, яка може сподобатися своїм смаком, ситністю, доступністю інгредієнтів. Шинку на першому етапі готування запікають до золотистої скоринки (приблизно по 15 хвилин на кожні 450 г. ваги шматка шинки), а порізану на шматки і политу приготованим соусом із сушених яблук, сидру, оцту і гірчиці, шинку ставлять у духовку приблизно на 20-25 хвилин, поки шинка не розігріється і соус не почне кипіти.

Ingredients

Шинка

600 г.

Сидр

300 мл.

Яблука сушені

60 г.

Цукор коричневий

2,5 ст. л.

Оцет яблучний

3 ст. л.

Гірчиця діжонська

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 160°C. Викласти на деко шинку, запікати протягом 20 хвилин.

02

Додати в каструлю яблука, влити сидр, поставити на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 8 хвилин.

03

У мисці змішати оцет, гірчицю і цукор, перемішати, додати суміш до сидру в каструлю. Варити соус протягом 6 хвилин.

04

Духовку розігріти до 190°C. Розрізати шинку на 4 шматки, викласти в скляну форму, залити соусом. Поставити в духовку на 25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min