Овочевий салат із сьомгою і креветками - Image

Овочевий салат із сьомгою і креветками

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати з сьомгою відносяться до страв святкового столу. Тим більше в запропонований салат доданий ще один морепродукт - креветки. Поєднання сьомги і креветок дуже гармонійне і є родзинкою цього салату. Овочеві інгредієнти і слабосолона сьомга змішуються і поливаються заправкою, а відварені креветки викладаються зверху. Салат простий і швидкий у приготуванні, але дуже смачний, вишуканий і корисний. Якщо Ви будете використовувати солодкий перець і червоного, і жовтого кольору в поєднанні з зеленими огірками, приготований салат буде виглядати дуже колоритно і нарядно. Порада: салат краще готувати безпосередньо перед подачею до столу.

Ingredients

Перець солодкий

100 г.

Огірки

120 г.

Сьомга слабосолена

200 г.

Оцет

20 мл.

Креветки

200 г.

Олія рослинна

15 мл.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками або соломкою. Сьомгу нарізати невеликими шматочками. Скласти всі інгредієнти в миску.

02

Окремо змішати оцет, рослинну олію, сіль і перець. Заправити соусом овочі з рибою. Креветки відварити протягом 3 хвилин в підсоленій воді. Викласти салат на тарілки і прикрасити креветками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Овочевий салат із сьомгою і креветками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua