Сирні млинці з родзинками - Image

Сирні млинці з родзинками

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Breakfast

Сирні млинці з родзинками - це прекрасний і корисний сніданок, як для дорослих, так і для дітей. На приготування йде зовсім мало часу і зусиль. Головне чітко слідувати всім рекомендаціям. Родзинки при бажанні можна замінити іншими ягодами, наприклад, лохиною. Перед тим, як достатньо розпарені родзинки додати в тісто, їх потрібно добре просушити. Випікати млинці рекомендується на сковороді з тефлоновим покриттям, прогрівши її і злегка змастивши маслом. Подаються млинці теплими, зверху можна полити медом або фруктовим морозивом.

Ingredients

Борошно пшеничне

225 г.

Цукор

50 г.

Розпушувач

7 г.

Сіль

3 г.

Молоко

375 мл.

Масло вершкове

10 г.

Домашній сир

200 г.

Родзинки

80 г.

Яйце куряче

2 шт.

Ессенція ванільна

1 ст. л.

Preparation steps

01

Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.

02

Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.

03

Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.

04

Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min