
Тунець в норі
Тунець в норі – оригінальна японська закуска, яка користується не меншою популярністю, ніж традиційні суші. У чому ж відмінність? Пропонована страва являє собою рибний стейк, дбайливо закутаний в лист норі і обсмажений на оливковій олії з обох сторін. Як ви зрозуміли, рис та інші добавки, характерні для ролів (огірок, авокадо, сир філадельфія) не додаються. Але це, на щастя, не робить закуску менш смачною і поживною. До незаперечних переваг цієї страви можна віднести також простоту і швидкість приготування: навіть, якщо завітали несподівані гості, Ви зможете вже через десять хвилин подати гарячу рибну закуску, яка не тільки прикрасить стіл, але і залишить приємні враження.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tuna
250 г.
Katana Dried Seaweed Nori 5 Sheets
15 г.
Lemon
30 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Spice Black Pepper Ground
Salt Egypt
Preparation steps
01
Тунець нарізати шматками (краще брати стейки). Норі покласти на дошку або поверхню, посолити, поперчити тунець, збризнути лимонним соком. Обережно замотати в норі рибу.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді. Обсмажити тунець з кожного боку близько 3-5 хвилин, в середині він може залишатися трохи сирим. Перед подачею можна нарізати стейки скибочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores