Форель, смажена з мигдалем - Image

Форель, смажена з мигдалем

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати чудовий делікатес, від якого навіть найвимогливіші гурмани будуть у захваті. Форель, смажена з мигдалем - це дійсно щось з чимось. Взагалі смак форелі приголомшливий, а тут ще в мигдальних горішках. Мало того, що страва неймовірно смачна, так вона ще й дуже корисна. І перш за все корисна через вміст у форелі загальновідомої поліненасиченої кислоти омега-3, яка грає найважливішу роль в обміні речовин у людському організмі. Омега-3 міститься в усіх видах жирних морських риб, у тому числі в форелі. Споживання форелі показано при здоровому харчуванні. Також страви з форелі дуже корисно вживати вагітним.

Ingredients for the recipe

Live Trout
299.00 - 306.00

Live Trout

per 1 kg

Ingredients

Live Trout

350 г.

Almond

20 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

50 г.

Salt Egypt

2 г.

7 Flour 1kg

20 г.

Chong Soy Sauce 1l

за смаком

Preparation steps

01

Форель помити, очистити. Обваляти в суміші солі і борошна.

02

Смажити на розігрітій сковороді з соняшниковою олією з двох сторін 20 хвилин.

03

Мигдальні горіхи обсмажити на сковороді, з'єднати з соєвим соусом і полити рибу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min