Свинина в молоці - Image

Свинина в молоці

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

М'ясо за запропонованим рецептом відрізняється ніжністю, воно просто тане в роті. А виходить воно таким завдяки способу приготування: свинина запікається в духовці в молочному соусі. Треба зауважити, що молоко має здатність змінювати смак звичних продуктів. У даному випадку м'ясо воно зробить м'якшим і ніжнішим. До того ж додасть до звичних м'ясних ароматів свої молочні нотки. Це ще один варіант приготування свинини. Варіант дуже цікавий. Нові смакові відчуття Вам гарантовані.

Ingredients for the recipe

Natural Chops Pork
299.90

Natural Chops Pork

per 1 kg

Ingredients

Natural Chops Pork

1 кг.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

0,5 л.

7 Flour 1kg

2 ст. л.

Mria Spices for Meat 25g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Preparation steps

01

Борошно прожарити на розігрітій сковороді, постійно помішуючи. Довести до пісочного відтінку.

02

До борошна додати молоко і розмішати суміш до однорідного стану. В отриману суміш додати приправу, сіль.

03

Викласти нарізане шматочками м'ясо в форму для запікання, попередньо змастивши форму соняшниковою олією.

04

Залити м'ясо сумішшю борошна і молока. Запікати в духовці 180°С 50 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min