Закусочна паста з сьомгою - Image

Закусочна паста з сьомгою

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Сьомгу не можливо не любити. Ця благородна риба неймовірно смачна , ароматна і дуже корисна . На смак червоне м'ясо сьомги м'яке і приємне. Соковитість риби забезпечується завдяки вмісту в ній жиру . Але жир цей якраз подарував сьомзі ту корисність якої вона володіє. А саме те що цього жирі содержиться поліненасичена жирна амінокислота Омега- 3 , так необхідна нашому мозку і серцево- судинній системі. Крім цієї речовини сьомга багата білком. А ще ця риба містить повний комплекс вітамінів , що відповідають за нормальне функціонування всього організму. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати закусочну пасту їх сьомги і не тільки з неї. Така корисна паста буде відмінною намазуванням на бутерброди.

Ingredients

Сьомга слабосолена

100 г

Сир плавлений

200 г

Яйце куряче

2 шт.

Цибуля зелена

20 г

Хліб житній

80 г

Preparation steps

01

Яйця відварити, охолодити, а потім нарізати шматочками. Сьомгу нарізати шматками. Цибулю помити, просушити і нарізати.

02

У чашу блендера покласти рибу, сир, яйця і цибулю. Подрібнити всі інгредієнти до однорідного стану. Готову пасту можна намазувати на хліб, крекери, кріспі інше.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Закусочна паста з сьомгою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua