Сметанні млинці з медом - Image

Сметанні млинці з медом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Побалуйте себе дивовижно смачною стравою – домашніми сметанними млинцями з медом. Особливість цього рецепту в додаванні сметани і соди. Саме завдяки цим інгредієнтам млинці виходять такими пишними, пористими і повітряними. А обсмажування у вершковому маслі робить їх апетитно рум'яними і соковитими. Використання ванілі надає млинцям нотку солодкості і пряного аромату. Полийте зверху готові млинці медом, і приготовлена страва стане не тільки смачною, але і корисною, адже всім відомі цілющі властивості натурального меду. Рекомендується подавати до столу гарячими.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

7 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Baking Soda 500g

1 ч. л.

Salt Egypt

0,5 ч. л.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

0,5 ч. л.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Homemade Butter

за смаком

Litniy Med Honey 750g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати борошно, сіль, цукор і соду. Додати сметану, обережно перемішати. Окремо змішати ваніль із збитими яйцями, після чого додати яєчну суміш до борошняної. Перемішати, не збиваючи.

02

Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. вершкового масла, вилити 50 мл. тіста, обсмажувати протягом 2 хвилини до золотистого кольору. Після, перевернути на іншу сторону, смажити ще 1 хвилину, так повторити з усією масою тіста.

03

При подачі викласти млинці на тарілку, зверху покласти шматочок вершкового масла, полити медом, при бажанні додати ванільне морозиво.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min