Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом - Image

Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Зробіть Вашу запечену рибку надзвичайно смачною і ароматною. В цьому Вам допоможе рецепт кулінарів Італії – сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом. Страва настільки багата різноманітністю смаків і ароматів, що запропонований рецепт займе почесне місце у Вашому кулінарному арсеналі. Ароматний часниково-розмариновий соус робить м'ясо сібаса неймовірно ніжним і пряним, а картоплю – рум'яною і запашною. Родзинку страві додає томлений в запашних спеціях шпинат. Не перетримайте рибу в духовці – важливо зберегти її соковитою.

Ingredients for the recipe

Chilled Seabass
449.00 - 544.00

Chilled Seabass

per 1 kg

Ingredients

Chilled Seabass

2 шт.

Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g

120 г.

Packed Potatoes

400 г.

Lime

2 шт.

Greenery Scissors

5 г.

Fresh Thyme 50g

2 г.

Parsley 70g

7 г.

Rosemary

3 г.

Garlic

3 шт.

Homemade Butter

20 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

10 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

80 г.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

10 г.

Aro Ground Red Chili Pepper 250g

за смаком

Preparation steps

01

Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.

02

Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.

03

Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.

04

Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.

05

Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.

06

При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min