
Салат "Астра"
Салат «Астра» - легкий, ніжний салат, який обов'язково сподобається любителям курки і овочів. У приготуванні він займає мало часу, має пікантний смак і неймовірний вигляд. Цей салат дуже ситний. Подавати можна як окрему страву або порційно, прикрашають салат зверху квітами у вигляді айстр з болгарського перцю. Квітки для салату формують тоненькими смужками червоного перцю, а серединки роблять з нарізаного жовтого перцю. Навколо квітки викладають листочки петрушки. Оригінальне оформлення салату «Астра» дозволить цій страві зайняти гідне місце на святковому столі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast Homemade
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Garlic
2 зубчика
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Bell Pepper
1 шт.
HPP White Wheat Breadcrumbs 200g
1 склянка
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Preparation steps
01
Курку відварити до повної готовності в підсоленій воді. Яйця відварити вкруту.
02
Яйця очистити від шкаралупи і натерти на середній тертці, а м'ясо дрібно нарізати.
03
Помідори порізати невеликими кубиками. Часник дрібно посікти.
04
Перець нарізати кубиками.
05
Сухарики можна купити готові, а можна зробити самим: для цього взяти 3 шматочки білого хліба, збризнути водою, посолити і підсушити на сковорідці.
06
Викласти салат шарами: м'ясо, помідор, часник, яйце, перець солодкий, сухарики. Кожен шар промазати майонезом, а сухарики найкраще викласти відразу перед подачею на стіл, щоб вони не встигли розм'якнути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)