Салат з пастою і рибою - Image

Салат з пастою і рибою

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати з додаванням макаронних виробів – чудова ідея урізноманітнити Ваше звичне сімейне меню. Незаперечні достоїнства таких салатиків в тому, що вони досить прості і легкі в приготуванні, і що найголовніше – швидкі. Варто відзначити, що макаронні салати подаються відразу ж після приготування і, як правило, теплими. Вони настільки ситні і самодостатні, що не вимагають ніяких доповнень і вважаються повноцінними гарнірами. Тому після такого поживного обіду Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Сьогодні пропонуємо Вам порадувати близьких однією з таких страв – салатом з пастою і рибою. Туди ж додаються кисло-солодкі яблучка, корінь селери і ріпчаста цибуля.

Ingredients for the recipe

Pantanella Filini Pasta 500g
62.90

Pantanella Filini Pasta 500g

500 g

Ingredients

Pantanella Filini Pasta 500g

50 г.

Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g

80 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 шт.

Celery Stalk

1 шт.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Яблука помити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. М'якоть риби відокремити від кісток, нарізати шматочками.

02

Селеру помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Додати за смаком сіль, перець, майонез і добре перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min