
Салат з м'ясом і чорносливом
Будь-яка страва, у складі якої є сухофрукти, зокрема чорнослив, відрізняється особливо тонким, але терпким фруктовим смаком з «димком», що запам'ятовується надовго. Особливо прекрасно чорнослив відчуває себе у складі м'ясних салатів і закусок. Переваги таких салатиків в тому, що вони завжди приголомшливо виглядають, тому будуть доречні на Вашому святковому столі; готуються дуже швидко і не вимагають ніяких умінь. І найголовніше – вони незмінно смачні, ситні і, безумовно, корисні. Рекомендуємо приготувати один з таких чудових шарових салатів, у складі якого крім чорносливу та відвареного курячого філе присутня картопля, буряк і свіжа зелень. Оригінально, смачно і ефектно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
400 г.
Almond Pitted Prunes 75g
150 г.
Packed Potatoes
300 г.
Beetroot
300 г.
Fresh Greens Mix 100g
40 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити. М'ясо нарізати кубиками або скибочками.
02
Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати чорнослив соломкою або шматочками.
03
Картоплю і буряк відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores