
Салат з тріски
Вашій увазі оригінальна ідея простого з приготування і доступного за інгредієнтами, але дуже смачного і поживного салатику, який не тільки урізноманітнить Ваше звичне меню, але і стане гідною прикрасою святкового столу. За рахунок того, що він викладається шарами, страва виглядає дуже ефектно і яскраво. Головним інгредієнтом служить популярна за радянських часів і улюблена донині консервована печінка тріски. Не дивлячись на те, що цей рибний делікатес – сам по собі досить ситний і самодостатній, пропонований салатик приємно здивує Вас легким і делікатний смаком. А все завдяки додаванню свіжих овочів, ніжного сиру і яєць, які «розбавляють» жирність печінки і надають легкість.
Ingredients
Печінка тріски
250 г
Яйця
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Сир твердий
180 г
Майонез
30 г
Морква
80 г
Preparation steps
01
Печінку тріски дістати з банки і розім'яти виделкою. Яйця відварити в круту, потім охолодити і нарізати кубиками або шматочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Моркву відварити і нарізати дрібними кубиками або натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Викласти інгредієнти шарами, змащуючи кожен майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores