
Рисова локшина з м'ясом і креветками
Вам доводилося готувати страви екзотичної тайської кухні? Основа тайської кухні - мистецтво п'яти смаків: солодкого, кислого, солоного, гіркого і гострого. Приготуйте за запропонованим рецептом рисову локшину з м'ясом і креветками, і Ви хоча б у крихітній мірі відчуєте екзотику Таїланду. Але ми не сумніваємося, що спробувавши це блюдо в тайському ресторані, Ви відразу ж помітили б велику різницю. Запропонована страва дуже цікава своєю смаковою палітрою, незвичайним поєднанням інгредієнтів. І, звичайно ж, традиційно використовуються соус і спеції. Це соєвий соус і перець чилі - одна з найбільш затребуваних у тайців спецій, яку вони вважають цілющою. Цінується в тайській кухні і імбир, що використовується в цьому рецепті.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raw King Prawns
10 шт.
Yoshi Rice Noodles Pasta 400g
300 г.
Beans with Mushrooms
150 г.
Natural Chops Pork
150 г.
Chong Soy Sauce 1l
45 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
30 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Ginger
3 см.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
Рисову локшину відварити, як вказано на упаковці.
02
Креветки розморозити і почистити.
03
Свинину порізати кубиками й обсмажити на гарячій сковороді до золотистого кольору.
04
Імбир натерти на дрібній тертці і, коли свинина трохи підрум'яниться, додати в сковороду стручкову квасолю і імбир.
05
Через пару хвилин додати в сковороду креветки.
06
В окремій мисці збити яйце вилочкою і додати соєвий соус і спеції. Добре перемішати.
07
Потім вилити яйце в сковороду і добре перемішати.
08
Далі додати локшину і добре перемішати. Прогріти, помішуючи, так ще хвилини 2-3 і подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores