
Картопля по-селянськи
Хочете на обід щось нескладне, але смачне і швидке? Нагадаємо вам смак дитинства. Ну звичайно ж, всі знають цей чудовий і хрусткий смак картоплі по-селянськи! Всі пам'ятають його золотисту скориночку і м'який смак всередині. Приготуйте цю нехитру страву, зробіть до неї легкий овочевий салатик. Додайте до всього цього смачний часниковий соус - і ваш сімейний обід готовий! До речі, про соус. Часник надає йому приємний насичений аромат, гірчиця ніжно пестить гіркуватим присмаком, а петрушка чудово доповнює його. Порадуйте свою сім'ю теплими спогадами з дитинства.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
8-10 шт.
Garlic
3-4 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Schedro Honey Mustard 120g
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
20 мл.
Preparation steps
01
Картоплю розрізати на чотири частини і дати їй трохи обсохнути.
02
Після цього обсмажити картоплю у великій кількості олії або жиру. Обсмажити на сильному вогні, створюючи ефект фритюрниці на сковороді.
03
Таким чином, картопля зовні буде хрусткою, а в середині м'якою і ніжною. Довести картоплю до золотистого кольору і вийняти її шумівкою. Дати зайвій олії стекти.
04
Тим часом зробити соус. Для цього змішати майонез з гірчицею. Додати січену петрушку, часник, сіль і перець. Все перемішати. Подавати разом з картоплею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores