
Печінка теляча по-бразильськи
Печінка - це дуже корисний і цінний продукт, що підвищує гемоглобін і поліпшує імунітет. Її обов'язково потрібно включати в свій раціон. Це рекомендація медиків і дієтологів. У запропонованому рецепті використовується теляча печінка. Вона м'якше, ніжніше і на смак приємніше, ніж яловича печінка. Колір - світло-коричневий. Телячу печінку, як втім і інші види печінки, не піддають тривалій термічній обробці, оскільки всі її корисні властивості зведуться до мінімуму. Особливість цієї страви бразильської кухні в тому, що печінку попередньо маринують протягом досить тривалого часу (8-10 годин). А сам процес приготування багато часу не займе.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lirene Espresso Self Tanning Foam 150ml
550 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
350 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
300 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
160 мл.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Bay Leaf
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати печінку тонкими шматочками, посолити і поперчити за смаком, залити вином, додати лимонний сік, додати також попередньо натерту цибулю, маринувати протягом 8-10 годин.
02
Розігріти сковороду з олією, викласти печінку і обсмажити. Потім влити маринад, додати лавровий лист і тушкувати ще протягом 3-4 хвилин на середньому вогні. За хвилину до готовності додати банан, який до цього необхідно виделкою розім'яти. Додати лимонний сік в сковороду, перемішати.
03
Подавати відразу ж. Як гарнір використовується рис.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores