Паста "Аматрічіана" - Image

Паста "Аматрічіана"

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паста Аматрічіана - одна з тисяч різновидів італійської пасти. Вона відмінно підійде для новачків - тих, хто тільки вчиться готувати пасти. 20-25 хвилин нескладних кулінарних прийомів, і відмінне блюдо у вас на столі. Зазвичай використовують товсті трубочки букатіні, але можна використовувати піні, спагетті або фусілі. Помідори обов'язково очищають від шкірки, так як при приготуванні цієї страви помідори служать таким собі соусом, а в соусі не повинно бути нічого зайвого. Подають пасту гарячою, посипавши зверху петрушкою і тертим сиром.

Ingredients for the recipe

Chumak Spaghetti Pasta 400g
59.99

Chumak Spaghetti Pasta 400g

400 g

Ingredients

Chumak Spaghetti Pasta 400g

400 г.

Smoked Brisket

300 г.

Pink Tomato in Packing

1 кг.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.

02

Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.

03

Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.

04

Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.

05

Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min