Напій "Бішоп" - Image

Напій "Бішоп"

Number of servings: 4Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Бішоф (бішоп) - старовинний напій з апельсинів із десертним вином. Напій Бішоп - простий, дуже легкий, надзвичайно ароматний, смачний і найголовніше - міцний напій. Бішоп - змішаний напій на основі вина та фруктового соку. Старовинні кулінарні книги пропонують різні рецепти бішопа: бішоф із сухої помаранчевої шкірки, бішофіт із запечених помаранч, бішофіт для дам, бішофіт скоростиглий з помаранчі з вином кагором. Щоб приготувати бішоп із вишневим або лимонним присмаком, апельсин замінюють лимоном і замість портвейну використовують херес. Напій бішоп подають у підігрітих склянках із скибочками апельсина з гвоздикою в якості прикраси.

Ingredients

Апельсини

1 шт.

Гвоздика

8 шт.

Портвейн червоний

750 мл.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180ºС.

02

Апельсин вимити, зробити в ньому невеликі надрізи ножем, вставити в розрізи гвоздику. Покласти апельсин в форму, поставити в духовку на 1,5 години. Апельсин має стати коричневим і м'яким.

03

Витягнути з духовки апельсин, обережно розрізати на 4 частини. Покласти шматочки апельсина в каструлю, налити портвейн, поставити каструлю на вогонь, практично довести до кипіння. Подавати теплим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Напій "Бішоп" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua