Мандариновий рулет із листкового тіста - Image

Мандариновий рулет із листкового тіста

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Приємно, коли завжди є під рукою легкий рецепт десерту. Ви завжди можете приготувати його до будь-якого зручного випадку. А що, якщо такий десерт не тільки дуже смачний, але і корисний? Тоді приємно подвійно. На перший погляд нічим непримітний рецепт рулету насправді дуже корисний. У ньому досить багато вітамінів. Взяти хоча б мандаринову кірку. Всім відомо, що вона навіть більш корисна, ніж самі мандарини. У першу чергу, вона багата вітаміном С. Крім того, в помадці для рулету використовується кориця. Відома вона теж далеко не тільки своїми ароматом. У кориці також дуже багато корисних речовин. Так що десерт у вас вийде і смачний, і корисний.

Ingredients

Листкове тісто

400 г.

Мармелад мандариновий

350 г.

Мигдаль

150 г.

Жовток

1 шт.

Цукор

150 г.

Молоко

250 мл.

Мандарин

1 шт.

Кориця

1 ч. л.

Масло вершкове

1 ст. л.

Борошно кукурудзяне

2 ч. л.

Вода

2 ст. л.

Preparation steps

01

Листкове тісто розморозити і розкачати в прямокутник товщиною 3 мм.

02

Мармелад тонко нарізати, мигдаль посікти. Перемішати і цією сумішшю посипати тісто.

03

Краї тіста змастити жовтком. Згорнути пласт тіста і скріпити краї.

04

По верху рулету зробити надрізи. Покласти рулет на деко, вистелене пергаментом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

05

Нагріти молоко з цукром, мандаринової кіркою, вершковим маслом і корицею.

06

Кукурудзяне борошно розвести водою, додати в кипляче молоко, трохи прокип'ятити і вийняти кірку

07

Гарячою помадкою полити готовий рулет.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Мандариновий рулет із листкового тіста – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua