Медальйони із мінтая "Гірчичні" - Image

Медальйони із мінтая "Гірчичні"

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Дуже смачний рецепт риби, що приготована на сковороді. Не дивлячись на свою простоту, страва виходить просто чудовою. Вона насичена різними приправами, які роблять рибу соковитою і ароматною. Риба, не дивлячись на те, що сама по собі вона не калорійна, виходить у результаті досить ситною. Гірчиця надає свій особливий смак, а сухарі створюють приємну скоринку. Така страва - відмінний варіант сімейної вечері. Приготуйте смачний легкий салат до неї - і ви будете насолоджуватися смачною і простою вечерею. До того ж, таку страву цілком можна подати і до святкового столу, адже вона має приємний і незвичайний вигляд. Смачного!

Ingredients

Мінтай свіжоморожений

500 г.

Яйце

2 шт.

Гірчиця

30 г.

Борошно

100 г.

Сухарі паніровочні

100 г.

Приправа для риби

за смаком

Соєвий соус

за смаком

Preparation steps

01

Мінтай розморозити, почистити, обмити та нарізати шматочками не більше ніж 1,5 см. Яйця змішати з гірчицею. Потрібно отримати суміш, яка схожа на густу сметану. Окремо підготувати дві тарілки. Одну із сухарями та іншу з мукою, що змішана з приправою для риби. Занурити рибу за допомогою виделки спочатку в суміш яйця з гірчицею, потім добре обваляти в борошні, далі знову в суміш, а потім в сухарі.

02

Обсмажити в добре розігрітій олії. Олії потрібно трохи більше, ніж коли звичайно смажать рибу.

03

Подавати потрібно гарячими, поливши соєвим соусом. Гарнір не потрібен. Достатньо просто свіжих овочів.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Медальйони із мінтая "Гірчичні" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua