
Куряче чилі з квасолею
Чудове блюдо мексиканської кухні. Цей суп відрізняється гостротою, густотою і зовнішнім виглядом, який приваблює і відразу ж підвищує апетит. Наявність квасолі в супі надає йому додаткову ситність, дозволяє збагатити організм необхідними амінокислотами, вітамінами і мінералами. Квасолю можна використовувати як сиру, так і консервовану, в ній зберігається до 70% вітамінів і до 80% вихідних мінеральних речовин. Якщо не любите сильно гостре, не кладіть багато пекучого перцю. Для любителів гострих, незвичайних і неймовірно ситних страв, куряче чилі з квасолею припаде до душі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Bacon
4 скибочки
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1 ч. л.
Aro Canned Beans in Brine 400g
400 г.
Сhili Pepper
1/2 ч. л.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
800 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Ground Coriander
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.
02
Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.
03
Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.
04
Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.
05
При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores