Куряча печінка з яблуками - Image

Куряча печінка з яблуками

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Щоб сніданок, обід або вечеря були повноцінними, при цьому не відкладалися у вигляді жирів у вашому організмі і ніс йому тільки корисні вітаміни та мікроелементи, вам потрібно знати і вміти, як і з яких продуктів готувати їжу. Щоб, наприклад, вечеря вийшла досить легкою і корисною, радимо зробити легкий гарнір, а до нього - курячу печінку з яблуками. Адже саме куряча печінка містить таку ж кількість білка, як і грудинка курки. Крім цього в ній багато фолієвої кислоти, яка відповідає за імунну та кровоносну систему, а також вітаміну А. Що стосується яблук, то їх потрібно вживати щодня в будь-якому вигляді, щоб берегти своє серце. Так за невеликий проміжок часу ви приготуєте дійсно смачну і корисну вечерю.

Ingredients

Куряча печінка

500 г

Яблука

400 г

Цибуля

2 шт.

Рослинна олія для підсмажування

4 ст.л.

Сіль

за смаком

Мелений чорний перець

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю наріжте півкільцями

02

Печінку наріжте невеликими шматочками.

03

Яблука очистіть, видаліть серцевину і натріть на середній терці або наріжте тонкими шматками, залежно від того, який варіант вам більше подобається.

04

У сковороді на олії обсмажте цибулю до м'якості.

05

Додайте печінку і обсмажте її 5 хвилин.

06

Потім покладіть яблука, посоліть і поперчіть за смаком і смажте, періодично помішуючи, ще близько 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Куряча печінка з яблуками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua