
Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату
Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".
Ingredients for the recipe
Ingredients
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
3 ст. л.
Leek
400 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
600 мл.
Metro Chef Fresh Baby Spinach 500g
100 г.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.
02
Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
03
Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.
04
Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores