Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами - Image

Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами - десерт, який готується дуже швидко, на швидку руку. Карамелізация бананів у запропонованому рецепті - це нескладний процес, в ході якого плавлять цукор на сковороді з вершковим маслом і мускатним горіхом, а потім в сиропі обсмажують банани. Карамель додасть бананам яскраво виражений солодкий смак. Після карамелізації бананів готується ромовий соус. Поєднання теплих карамелізованих бананів під ромовим соусом і ванільного морозива - дуже вдале поєднання, яке зробить цей десерт одним із найулюбленіших.

Ingredients

Масло вершкове

50 г.

Цукор коричневий

2 ст. л.

Горіх мускатний

0,5 ч. л.

Банани

4 шт.

Апельсини

1 шт.

Ром

1 ст. л.

Горіхи волоські

2 ст. л.

Морозиво ванільне

за смаком

Preparation steps

01

Поставити на середній вогонь сковороду, додати в неї масло, висипати цукор і мускатний горіх, готувати протягом 1 хвилини, до повного розчинення цукру.

02

Додати в сковороду банани, нарізані уздовж навпіл, зрізом вниз, готувати протягом 2 хвилин.

03

Викласти банани з сковороди на тарілку.

04

До суміші на сковороді додати цедру апельсина і апельсиновий сік. Готувати протягом 2 хвилин, до консистенції сиропу. Влити ром. Перемішати.

05

Полити банани на тарілці соусом, посипати товченими горіхами, додати морозиво.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Карамелізовані банани з ромовим соусом і горіхами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua