
Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном
Італійська кухня - це не тільки піца, паста і лазанья, але і пікантні закуски, ароматні супи, апетитні другі страви, повітряні десерти і, звичайно ж, різноманітні вишукані салати. Одним з найпопулярніших є салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном, який чудово підійде як для святкового столу, так і для простого сімейного обіду. Якщо хочете, щоб яловичина вийшла більш м'якою і ніжною, то м'ясо в маринаді можна поставити в холодильник на 3 години. Подають цю страву, викладаючи на тарілки листя латуку, далі салат з м'ясом, а потім посипають червоною цибулею і тертим пармезаном.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Tenderloin
230 г.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
50 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1,25 ст. л.
Spice Dried Rosemary
0,5 ч. л.
Garlic
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 шт.
Red Onion
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Basil in Pot
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.
02
Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.
03
Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores