
Грудинки курячі з печерицями по-французьки
Використовуючи в приготуванні такі основні інгредієнти, як куряча грудка і печериці, можна отримати надзвичайно смачні другі страви або салати. Куряче м'ясо відмінно поєднується з грибами. Самою чудовою частиною курки є грудка - вона дуже корисна і смачна, що робить її ідеальним інгредієнтом для дієтичних страв. Для приготування вибираємо курячі грудки середнього розміру. Грудку ріжемо порційними шматочками поперек волокон. Запечену курячу грудку з печерицями подаємо з гарніром з картопляного пюре або відвареного рису. Грудки курячі з печерицями по-французьки - блюдо, яке вам обов'язково варто спробувати.
Ingredients
Грудинка куряча
3 шт.
Печериці
100 г.
Сир
100 г.
Майонез
50 г.
Сметана
50 г.
Масло вершкове
50 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Курячі грудки відбити, викласти на сковороду, посолити за смаком.
02
Гриби дрібно нарізати, обсмажувати протягом 5-7 хвилин.
03
Приготовлені гриби викласти зверху на м'ясо. Зверху посипати сиром, який заздалегідь необхідно натерти.
04
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200°C протягом 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores