Грибні біфштекси з яйцем - Image

Грибні біфштекси з яйцем

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Грибні "біфштекси" з яйцем - дуже оригінальне і смачне блюдо. Досить калорійне, тому як гарнір до них добре підійде легкий овочевий салат. Грибний біфштекс з яйцем припаде до смаку людям, які люблять смачно і ситно поїсти. При приготуванні біфштексів важливо, щоб жовток залишився цілим. Замість готової томатної сальси в цьому рецепті можна використовувати суміш помідорів і солодкого перцю. Крупний помідор потрібно ошпарити, зняти з нього шкірку і дрібно порубати м'якоть. Половину солодкого перцю нарізати дрібними кубиками і перемішати з помідорами. Одержаний мікс можна приправити гострим перцем або доповнити ароматною зеленню за смаком.

Ingredients

Печериці

4 шт.

Вершкове масло

20 г.

Часник

1 зубчик

Бекон

2 скибочки

Цибуля-шалот

2 шт.

Консервована біла квасоля

400 г.

Консервована томатна сальса

250 г.

Яйця

4 шт.

Фета

50 г.

Preparation steps

01

Цибулю, бекон дрібно посікти. У грибів відрізати ніжки. З квасолі злити рідину. Розігріти духовку до 180°С. Застелити деко папером для запікання.

02

Помістити грибні капелюшки в форму для запікання пластинками догори. Змішати розтоплене масло з часником і змастити ним гриби. Поставити запікатися на 15 хвилин.

03

У сковороді розігріти 10 г. олії. Обсмажити бекон і цибулю протягом 3 хвилин, до золотистого відтінку. Додати квасолю і половину сальси.

04

Перекласти начинку з квасолею в грибні капелюшки. Зробити заглиблення в середині і акуратно розбити в кожну шляпку по яйцю, щоб жовток залишився цілим. Посипати все фетою.

05

Запікати капелюшки ще 10 хвилин. Подавати з сальсою, яка залишилась.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min